Anteeksi, rakkaat lukijani, etten ole kirjoitellut pitkään aikaan mitään. Mutta on ollut kiireitä ja kamppailuja ruuan himon kanssa.

Aloitin kaksi viikkoa sitten herkkulakon. Onnistuin olemaan viikon ilman herkkua ja sain aloitettua afrotanssin ja uinnin. Afrotanssi on todella hauskaa, mutta myös erittäin vaativaa. Seuraavana päivänä olivat pakarat, takareidet ja selkälihakset kipeänä. Tehokasta ja hauskaa, suosittelen. Afrotanssiin osallistuin työväenopiston kautta. Ensi viikolla minulla alkaa karate, jota on kaksi kertaa viikossa.

Nyt tärkeään ilmoitusasiaan: oltuani viikon herkuttelematta ja huhkittuani tanssilattialla ja uimahallissa, voin ilmoittaa laihtuneeni 1kg 150g. ^^ Uskomaton fiilis. MUTTA.

Isoveljeni syntymäpäivä oli viime viikon perjantaina. Söin tietysti palan Frödingenin mansikkakakkua, mutta onneksi ei tehnyt enempää mieli. Samana päivänä piti lähteä kaverini tupareihin. Ostin naposteluporkkanoita, retiisejä, salaattia,rypäleitä ja laihispoppareita. (popparit jäivät syömättä) Muut olivat sitten pahaksi onneksi ostaneet vanilja-mansikkapullapitkoa ja suklaata. Söin kaksi pientä palaa pitkoa, kaksi tortillaa salsalla ja kurkulla. Ei siinä vielä mitään. Kun lähdin illalla, maleksin janoisena Mäkkärin turmiolliseen maailmaan ja vedin napaani Texaspullan ja pienen päärynäpirtelön. Siitä asti minulla on ollut jälleen kamala makeanhimo. :(

Palautin Sokeripommi -kirjan aiemmin, en lukenut loppuun koska ajattelin faktojen olevat täyttä shittiä. Noh, nyt huolestuttaa: entä jos mulla oikeasti onkin sokeriaddiktio? Etten voi enää koskaan syödä herkkuja? :(

Tänään suunnitelmissani oli mennä kaupungille, ostaa suklaakakkua ja pari leivosta, ja vetää ne. Kaupungille olen tosiaan menossa, pitää ostaa kortteja ylppärikuvien lähettämistä varten ja siilille safkaa. Otin äsken itseäni uudestaan niskasta kiinni ja pakotin aamupalan alas. Vähän myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Annos Elovena mansikka-punaviinimarjakaurapuuron annospussi ja lasi rasvatonta maitoa. Masentaa.

Haluan hirveästi laihtua, etenkin kun viime viikko meni niin hyvin. Mutta en voi palata entiseen, en voi syödä herkkuja kunnes maha halkeaa, en voi ahmia joka päivä jotain. Koska himo on taas palannut, täytyy taas taistella vastaan. Julmaa. Toivottavasti en liho. Painoni on nyt 98,80kg.