Mulla oli ihan hyvä fiilis kun menin draamaan, siellä tuntui että kuulun sinne. Ja sen jälkeen oli ihan hyvä fiilis, sain pari kaveria. Mutta possuttelin kotona.

Söin aiemmin pari palaa Snickersiä. Kotona söin melkein kokonaisen berliinimunkin, melkein kokonaisen unelmakääretortun, vaikka vihaankin sitä rasvatäytettä, sitten puolisen litraa Aino Suklaajäätelöä.

Minua raivostuttaa tämä hillitsemättömyys. Ajattelin aloittavani taas maanantaina. Ehkä minua masentaa se, että olen lihonut pari kiloa, vaikka voivathan ne johtua menkoistakin. Välillä tuntuu, että haluan syödä itseni kuoliaaksi, mutta ei, en oikeasti halua. Haluan olla terve, normaalipainoinen ihminen, painaa 70kg. Inhoan sitä, että lihavista ihmisistä on typeriä ennakkoluuloja. Että lihavat ovat tyhmiä, että heillä on vain heikko itsetunto ja niin edes päin.

Miksi on niin vaikeaa? Söin jopa aamupalankin tänään, puuroa. Ahdistaa. Haluaisin ihan mielettömästi läskileirille, mutta sellaisia ei Suomessa ole. Siis jonnekin, missä voisin kilpailla muiden paino-ongelmaisten kanssa ja viettää kuukausia ja laihtua kunnolla.