No, niin ylppärit ovat olleet ohi jo jonkin aikaa ja olen ehtinyt miettiä kaikenlaista. Sokeripommi -kirja odottaa lukemistaan ja läskit kutistumistaan. Aloitin torstaina kuntonyrkkeilyn, jota tulee sitten harrastettua kaksi kertaa viikossa. Tänään olisi ollut tunti, mutta olin liian väsynyt mennäkseni sinne. Joten harkat ovat sitten tiistaisin ja torstaisin.

Koska tuo kuntonyrkkeily on niin rankkaa, ajattelin, että aion kuitenkin syödä suht normaalisti, en karppaa, en kokeile ketoosia, en mene dieetille. Katson kuitenkin hieman kaloreita ja lisään näitä hedelmiä ja kasviksia. Lihaa syön ehkä kerran viikossa, muuten kasviksia. Torstaina otin itsestäni kaiken irti ja seuraavana päivänä oli lihakset kipeät. Mutta olen tyytyväinen, tuli liikunnan jälkeen vähän yli tunniksi kunnon endorfiiniolo. :]

Jotenkin vain noiden dieettien ja kalorien tarkkailu ärsyttää. Toivottavasti tämä normaalimenetelmä toimii, ainahan kannattaa aloittaa hiljakseen.

Aamupalaksi söin neljä Pågens -pikkukorvapuustia, appelsiinimehua ja Fun lightia, kevytviilin neljällä ruokalusikallisella puolukoita.

Lounaaksi otan luultavasti appelsiinin ja jos jaksan, leipää tai palan puolukkapiirakkaa. :)