Taas yritän päästä eroon sokerista, onhan se selkeästi minulle ongelma. Vietin eilisen syöden suklaata ja jäätelöpaketin, koska yritän tolkuttaa itselleni, että en voi enää koskaan mässätä miten huvittaa. Sitten kun olen tarpeeksi vieroittunut sokerista, voin ehkä syödä silloin tällöin pari palaa suklaata.

Aamupala:
-9 pinaattilettua
-5 rkl puolukkahilloa
-2dl rasvatonta maitoa

Fiilis: makeanhimo, pöpperöinen pää. En voi mennä takaisin nukkumaan, koska pitää mennä tärkeään tapaamiseen ja lähteä kotoa yhdeksältä. Tekee mieli paria palaa eilistä mansikkatäytteistä suklaata, mutta en voi syödä niitä.

Herätysjuomat:
-2dl kokis lightia
-kuppi cappucinoa

Välipala:
-1 verigreippi

Fiilis: Nälkä. Ostin broilerin koipireisiä jotka ilmestyivät kauppaan kun menin sinne toistamiseen liian uupuneena ja kärttyisenä mennäkseni toiseen kauppaan ostamaan reisiä. Teen lounaaksi siis koipia ja kasviksia. ^^

Lounas:
-2dl vettä
-1 rasvaisehko broilerinkoipi
-150g kruunuvihanneksia lirauksella soijakastiketta

Fiilis: Oli kova nälkä. Koipi oli turhan rasvainen, joten panostin sitten veden juomiseen, sitäkin tarvitsee kun on vieläpä Se aika kuusta. :P

Nyt iski himo. Tekee mieli kakkua tai suklaata. Mutta en anna periksi. Menen varmaan kohta kirjoittamaan tai lukemaan, tai television ääreen. Haluaisin kovasti StepMania -maton, mutta netissä on kova jono ja sitä ennen tarvitsen hirveästi läppäriä.

Välipala:
-1 broilerinkoipi

Iltapala:
-4 perunaa
-2 pientä sipulia
-ketsuppia
-mausteita
-yrttisuolaa
-4dl rasvatonta maitoa
-rasvaton ja sokeriton jugurtti

En ollut syönyt kunnon päivällistä, joten tein pyttipannua. Olin vähällä sortua syömään ne kolme mansikkatäytteistä suklaapalaa, mutta heitin ne roskiin.