Söin aamulla suklaapisarakeksejä ja neljä pientä salmiakkia, join rasvatonta maitoa. Aamulla kun heräsin - liian aikaisin, kiitos painajaisille - oli hirveä himo ja unisena keräsin läjän keksejä ja vedin niitä. Oli suussa sellainen makean kaipuu. Viime sunnuntaina paino junnasi paikoillaan, mutta olenkin ollut kipeä ja kävin vain kerran kuntonyrkkeilyssä. Ikävä kyllä olen taas kipeä, toivottavasti ei ole angiinaa, kurkku on tosi ikävä. :/

No siis, nyt niihin virallisiin himoihin.

Tekis mieli suklaata. Ihanaa, rasvaista suklaata, joka tois lämpimän olon ja parantais mieltä. Tai jäätelöä. Ingmanin minttusuklaajäätelö on tosi, tosi hyvää. Mutta ei ole rahaa kuin 50 senttiä. En usko saavani lainaa, muillakin rahat aika vähissä ja broidille olen velkaa reilut 10e. Mutta jos ois rahaa, hankkisin varmaan hedelmäsmoothien, sellasen Valion Play -merkkisen vihreän, ne on ihania, ja suklaata. Himottaa ihan sikana. Eilen tein pannukakun ja kääretortun pohjan tapaista pohjaa, jota vedin himooni mansikkahillolla. En ole vielä koskenutkaan niihin laihdutusoppaisiin, mitä lainasin. Ja Sokeripommi -kirja pitäis löytää, se on mennyt piiloon.

Ahdistaa. Näin jatkuvasti painajaisia. Ja kurkkukipu tekee olon örkiksi. Tekee mieli suklaata, esimerkiksi Maraboun appelsiinia. Mutta luulen, etten loppujen lopuksi saa mitään ostettua, ehkä vain suklaapatukan. Jotenkin tuntuu, ettei ole sitten vaivan väärti, jos ostan vain yhden suklaapatukan. Nyt rupes tekemään mieli sellasta 70% suklaata, appelsiinia ja aitoa vaniljajäätelöä. Ben & Jerry's on ihana pieni jäätelöpuoti Kampissa, siellä on aivan uskomattomia jäätelövalikoimia. Aikaisemmin mainittu kirsikkasuklaajäätelö on sieltä. Mutta pikkuleipäjäätelö, browniejäätelö ja muut ovat myös... Aijai, ihania ihania.

Mitähän teen himon suhteen? Menen vaan tyynesti käymään siellä missä on pakko käydä ja en osta mitään? Erittäin orpo olo, kun ei ole rahaa herkkuihin. On muuten myös kamala nälkä.